KONTAKT

Reparation af hydraulikslanger og nye hydraulikslanger

Hydraulikslanger​ fra MP-service

Står du og mangler en hydraulikslange, eller skal du have foretaget en reparation af hydraulikslanger?
Så kan vi hjælpe dig.​

Hos Mogens Petersen A/S ved Hillerød har vi 25 års erfaring inden for vores branche og vi både forhandler, servicerer og reparerer entreprenørmaskiner og tilbehør til en konkurrencedygtig pris for entreprenører, anlægsgartnere og andre erhverv på hele Sjælland. Vi kan hjælpe med alt inden for entreprenørmaskiner, herunder minigravere og læssemaskiner.

​Vi har det rette udstyr til din opgave

Vi kan blandt andet udføre service og reparation af både nye og brugte maskiner, ligesom vi også kan udføre smedeopgaver. Reparation af hydraulikslanger foretages på vores eget værksted, hvor vi selv har alt det nødvendige udstyr, men vi kan også komme ud til dig med vores servicevogn, hvor vi bl.a. har alt det nødvendige presseværktøj til hydraulikslanger. Det betyder, at vi kan presse selv helt nye hydraulikslanger, uden at vi behøver at køre frem og tilbage.

​Er der behov for reservedele til din reparation, kan vi som regel skaffe dem hjem til billige priser med dag-til-dag levering.

Udelukkende den bedste kvalitet

​Vi fører kun slanger og fittings fra Amerikanske GATES, grundet den meget høje kvalitet. Vi laver nye hydraulikslanger i 2-lags slanger og 4-lags slanger.

Størrelser på lager

  • 1/4″
  • 3/8″
  • 1/2″
  • 5/8″​
  • 3/4″
  • Samt plastslanger i 6 og 8 mm.

​​Vores værksted er udstyret med hydraulisk presseværktøj, som kan trykke op til 2” slanger i 4 lag. I flere af vores servicevogne har vi kapacitet til at trykke op til 1″ slanger i 2 lag samt 3/4” slanger i 4 lag. Vi bygger gerne mindre hydraulikanlæg samt laver forbedringer eller ombygninger på eksisterende anlæg.

Kontakt os og hør mere om vores arbejde med hydraulikslanger

​Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forhold til din opgave med hydraulikslanger, er du altid meget velkommen til at kontakte os.
Du er selvfølgelig velkommen til at ringe på telefon (+45) 48 2​1 70 30 eller mobil (+45) 40 54 35 72. Du kan også skrive til vores e-mail mogens.mekaniker@email.dk.