KONTAKT

Yanmar VIO57-6

Yanmar ViO57-6

YDERST KOMPAKT
Opfinderen af ViO-konceptet, Yanmar, har uovertruffen erfaring i udvikling af Zero Tail Swinggravemaskiner.

NEM BETJENING
Kontrolhåndtagene er placeret ideelt for at opnå enestående præcision i bevægelserne. Dobbelt forholdsregulering af begge hjælpekredsløb. Standardudstyret omfatter også en automatisk decelerationsfunktion og en ”eco-tilstand, der forbedrer brændstoføkonomien.

FØRERHUS
Forbedret førerplads: mere benplads, ”Universal Design”, nye elektroniske instrumenter, forbedret ergonomi og betydeligt lavere støjniveau.

KUN DE BEDSTE KOMPONENTER
Udviklet i Japan med velkendte komponenter for den bedste kvalitet. Komponenternes design og ydeevne er skabt til ekstra hårdt arbejde og lang levetid.

KRAFTFULD YANMAR-MOTOR
Seneste udgave af Yanmar TNV-motorerne: Turboladet 4-cylinder motor med direkte indsprøjtning, der forbedrer ydelse, brændstofforbrug og emissioner.

NEM VEDLIGEHOLDELSE
5 dæksler eller åbninger, der letter adgangen til komponenterne, når de skal vedligeholdes. Hurtig og nem daglig kontrol eller vedligeholdelse.

NYT BOM-DESIGN
Nyt design med kassestruktur, der forbedrer holdbarheden.

HØJ YDEEVNE
Opgradering af drivlinjens komponenter (motor, hydraulikpumpe, kontrolventil): ingen kompromis mellem styrke og kompakthed. Det sætter Yanmars kunder i stand til at udføre tungt arbejde på steder med begrænset plads.

FORTRÆFFELIG STABILITET
Undervognens robuste x-ramme-design, øget indsatsvægt og nyt bomdesign: imponerende stabilitet, især på siden.

ARBEJDSGRUPPE
Nyt design af arbejdsgruppen med ændret kinematik og bomstruktur. Kongestolen er udviklet med fokus på bedre holdbarhed, længere levetid og forbedrede totalomkostninger.

Læs produktbrochuren.

Arbejdsvægt5505 kg
Transportmål5510x1990x2540 mm
Motorydelse32,6kW/44,7hk/2200opm
Kørehastighed2,2 - 4,4 km/t
Svinghastighed10 o/min
Støjniveau80 dBA
Gravehøjde5900 mm
Gravedybde4185 mm
Rækkevidde6330 mm
Gravekraft24,4 / 41,9 kN
Understel1990 mm